Kosttillskott

Köp kosttillskott och näringsprodukter till rabatterat pris här.
Dessa produkter kan vara viktiga i vardagen, för att spara energi.

Visa som Grid Listvy

4 artiklar

Sätt stigande sortering
 1. Energy Plus 900g
  134,00 kr
 2. Atpro 200 pulver - 900 g
  620,00 kr
 3. Atpro 200 10g - 20 st
  189,00 kr
 4. Atwel Sweet tabletter 650 st
  54,00 kr
per page

När vi blir äldre rör vi oss mindre och äter därför vanligtvis mindre portioner än vi gjorde när vi var fysiskt aktiva hela dagen. Men tyvärr blir vissa för kräsna ätare . Kroppen behöver en viss mängd protein och fett för att bibehålla muskelmassa och benstyrka. Det kan vara svårt att upptäcka själv, men anhöriga som kanske inte ser personen dagligen kommer att märka att vikten har gått ner, mindre portioner äts och kanske till och med lämnas på tallriken .

Som kräsen eller äldre med aptitlöshet kan det vara en utmaning att öka intaget av protein. Många försöker tillsätta extra smör, olja och/eller grädde i maten men det ska helst inte påverka smaken eftersom det då kan göra att den äldre äter ännu mindre. Det är också möjligt att öka proteinhalten i maten med hjälp av Atpro- produkterna. De är smakneutrala och kan därför läggas till många rätter. Genom att öka proteinhalten i mat och dryck kan vi hjälpa till att behålla muskelmassan.

 Vad är Atpro ?

Atpro är ett smakneutralt proteintillskott som kan blandas med både kalla och varma drycker/rätter.

Atpro är baserat på hydrolyserat kollagen extraherat från nötkött för proteinberikning av mat och dryck. Produkten är lämplig som proteintillskott för kräsna ätare med ökat proteinbehov och bör fördelas över dagens huvud- och mellanmål för optimalt upptag.

Vad är Protura Drink?

Protura Drink är en blandprodukt bestående av vassleprotein och kolhydrater, som är särskilt lämplig för klara drycker. Genom att tillsätta Protura Drink till den klara drycken uppnår du en proteinberikning med kvalitetsprotein, samtidigt som du säkerställer att det finns tillräckligt med energi för optimalt upptag av proteinet. Dryck har ett högt energiinnehåll. Det stöder absorptionen av protein. Det är kristallklart när det löses upp och proteinet är värmestabilt.

Vilka snacks finns det för småätare ?

Vi säljer både små påsar med läckra chips med grillsmak och chokladbollar med crunch i mitten.
Protura- chipsen har en hög proteinhalt och kommer i små påsar om 20 gram, som är lätta att äta, även för kräsna ätare . De har en lätt grillsmak.
Protura proteinpop är ett utsökt mellanmål mellan måltiderna. De välsmakande chokladbollarna har ett krispigt krispigt centrum som är överdraget med läcker 67 % mörk choklad. De passar bra som tillbehör till en kopp kaffe mitt på dagen. De har en hög proteinhalt.