Hopfällbara Rullstolar

Här hittar du vårt stora utbud av rullstolar.

Alla våra rullstolar är hopfällbara så att de enkelt kan tas med in i bilen.

Den lättaste rullstolen väger endast 9,6 kg, vilket samtidigt har hög komfort.

Hos SeniorSalg har vi alltid det skarpaste priset på kvalitetsrullstolar.

Visa som Grid Listvy

6 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Rollz Rullstol och Rollator Ice Blue
  12539,00  kr
 2. Superlätt rullstol ENDAST 9,6 kg.
  Erbjudande 4724,00  kr Regular Price 6299,00  kr
 3. Rollz kombinerad rullstol och rollator vit
  12824,00  kr
 4. Rollz Rollator och Rullstol Svart
  12824,00  kr
 5. Rullstol AIR 2 Magnesium, 10,55kg
  Erbjudande 4836,00  kr Regular Price 6449,00  kr
 6. Rullstol AIR 2 Magnesium 9 kg
  Erbjudande 4481,00  kr Regular Price 5999,00  kr
per page

De många fördelarna med en hopfällbar rullstol

Som rullstolsanvändare - oavsett om det är permanent eller bara för en period - är flexibilitet en enormt viktig faktor i vardagen. Med en hopfällbar rullstol får du just den flexibiliteten i din vardag. Eftersom en rullstol kan fällas ihop, skapas många möjligheter att komma runt, eftersom den kan ligga i bagageutrymmet på en vanlig bil. Alla rullstolar som du ser här på sidan är hopfällbara, och de är dessutom enkla att fälla ihop!

Det bör du också vara uppmärksam på

När du letar efter en hopfällbar rullstol i syfte att vara flexibel, finns det också andra punkter du bör vara uppmärksam på - bland annat rullstolens vikt. Ju lättare material din rullstol är tillverkad av, desto enklare är den också att fälla ihop och ta med. Sök specifikt efter en rullstol i magnesium eller aluminium, som är de absolut lättaste materialen på marknaden.

 

Här på sidan hittar du rullstolar som väger ner till knappt 10 kg. Med en så lätt hopfällbar rullstol finns det inga gränser för vart du kan ta dig. Du bör också vara uppmärksam på om du enbart ska använda din rullstol som rullstol, eller om du också kan ha nytta av en rollator. Hos oss hittar du nämligen flera modeller där rullstol och rollator är i ett och samma produkt. Det ger dig ytterligare frihet att du bara har ett fordon, som du däremot kan ändra som du vill.

Få råd och vägledning hos Seniorsalg

Här hos Seniorsalg har vi en djupgående kunskap om branschen, och vi hjälper gärna till med råd och vägledning vid behov. Ta en närmare titt på vårt utbud av hopfällbara rullstolar här ovan och se även hela vårt utbud av billiga kvalitetsrullstolar.